Dermanova - Logo Full

Во Дерма Нова, се грижиме за вашата кожа!


Професионален и топол пристап, прилагоден кон секој пациент, одговори на вашите прашања и разрешувања на дилемите околу хроничните дерматолошки проблеми, совети за нега и одржување на кожата во најдобра кондиција, како и прецизна дијагностика со помош на дермоскопска анализа се основи за што поуспешен третман и задоволни пациенти!

Професионален пристап, прилагоден на секој пациент. Одговори и решенија за дерматолошки проблеми. Совети за нега на кожата и прецизна дијагностика за успешен третман.

Др. Верче Тодоровска -Дерманова

Добредојдовте !

Кожата е најголемиот човеков орган. Таа не претставува само обична покривка која не штити од надворешната средина, туку извршува бројни функции кои се директно поврзани со сите витални органи. Промените на кожата не се само површни изолирани збиднувања. Кожата е огледало на нашето здравје.

Затоа не ги занемарувајте промените на вашата кожа, колку банално и да изгледаат. Побарајте помош од искусен дерматолог и дермоскопски експерт, како Др Верче Тодоровска.

Услуги

Дерманова - Др. Верче Тодоровска дермоскоп

Доколку имате било каква ненадејна промена на кожата, не ја занемерувајте и побарајте помош од искусен дерматолог и дермоскопски експерт, како Др Верче Тодоровска. 

Прочитајте повеќе за професионалните услуги кои ги нуди Дерма Нова на следниов линк

Блогови

Дознајте повеќе околу заштитата од сонце и превенција на ракот на кожа преку следниве постови

Искуства на пациенти

Откријте што имаат да кажат нашите пациенти:

Excellent
Based on 83 reviews
Makedonka Angelovska
Makedonka Angelovska
2024-07-12
Др Верче е прекрасна докторка ,незаменлива во својата стручност и знаење The best
Mara Akimovska
Mara Akimovska
2024-07-10
Др.Верче Тодоровска е врвен професионалец, посветена на работата, континуирана едукација во областа на дерматологијата, исклучително посветена на пациентите во зачувување на нивното здравје, се грижи за нив и послем поставената дијагноза, препишаната терапија, извршената интервенција, врвен дијагностичар е, посветена во едуцирање за подигање на свесността кај пошироката јавност во заштита и превенција од карцином на кожата меланом . Има спасено многу животи, меѓу кои и мојот, за што сум и благодарна бескрајно. Покрај тоа што е одличен доктор, др.Верче е исклучитална личност и приватно, секогаш позитивна, пријателски настроена, реализирана жена, мајка и сопруга. Вистинско богатство е да се познава ваква личност приватно и професионално, која не само за поединецот туку и за опшеството е додадена вредност воопшто. И посакувам многу успешно излечени пациенти во нејзината ординација Дерна Нова во Скопје, Македонија!☺️🩷👩‍🍳😘
Biljana “Biscuit” Vasileva
Biljana “Biscuit” Vasileva
2024-07-10
Др.Верче Тодоровска ја запознав преку "Групер" ваучер за преглед на бенки затоа што имам многу. Веќе имав промена на една бенка за која ми беше кажано дека не е ништо опасно но интуицијата ми кажуваше да побарам друг лекар.Кога отидов кај Др.Верче веднаш ми кажа дека бенката мора да се вади дека се работи за меланом и е многу опасно. Најпрво не можев да се соочам и решив да одам на државна болница затоа што имам здравстено осигурување но од таму дрско ми рекоа да си одам затоа што немале дерматоскоп а воедно и нема термин за операција. Во меѓувреме др.Верче постојано ми се јавуваше на телефон да ме предупреди дека не треба да чекам за ова и под хитно треба да ја одстранам бенката макар и на приватна клиника. Така и направив закажав кај приватен хирург др.Огнен Даскалов и се заврши добро благодарение на упорноста и грижата за мене од др.Верче.Таков стрес и страв не сум доживеала никогаш а патувам со работа на брод 10 години.Среќна сум што ете повторно патувам и се радувам на животот и се разбира си правам редовни прегледи кај др.Верче. 🌏🌏❤️❤️❤️❤️