Dermanova - Logo Full

Услуги

Добрeдојдовте во Дерма Нова! Cпецијалистичка ординација со посебен пристап во дијагностика на кожните заболувања.

Секој преглед вклучува дермоскопска анализа. Овој пристап овозможува темелна евалуација на сите кожни промени, и заедно со исцрпна анамнеза повисока точност во утврдувањето на дијагнозата, а со тоа и поуспешно лекување.​

Закажете термин уште денес, направете го првиот чекор кон поздрава и посреќна кожа!

Или на еден од телефонските броеви:

Работно време

Понеделник, Среда, Петок
Вторник, Четврток

Контакт

Можете да не контактирате на следниот е-маил или телефонски број

Email

info@dermanova.mk

Контакт телефон

02 523 3772
075 425 122